Balsam

Efter brug af shampoo giver balsammen håret hydrater, giver det en glød, glathed og elasticitet. Efter brug af shampooen skal håret “fodres”, for at være i bedste stand. Dette er især vigtigt for langhårede racer, så håret er silkeblødt, hvilket er den grundlæggende forudsætning for at undgå knuder og hårtab. Canefell hunde balsam påføres det fugtige hår, efter at shampooen er vasket godt ud med vand. Påfør balsammen ved at gnide det i håret i en mængde, der passer til hundens størrelse. Det er meget vigtigt at lade balsammen virke i mindst 10 minutter. For et bedre resultat skal du anvende en større mængde balsam eller pakke hunden ind i et varmt håndklæde. Der findes mange typer hår, så vi anbefaler, at hver ejer afgør ved erfaring den mængde, der giver de bedste resultater til sin hund.

Shampoo

Universal shampoo til alle hårtyper. Unikt i udseende og egnet til hunde, der har behov for hyppige badning. Denne shampoo er designet til at være selektiv til fedt. På grund af dets specifikke virkning har denne shampoo en langsom virkning på dekomponering af ​​lanolin i forhold til nedbrydningen af ​​andet fedt. På denne måde fjerner denne canefell universal shampoo fedt og snavs, mens naturlige lanoliner, som beskytter hundens hår og hud, forbliver intakte i de første otte minutter af shamponeringen. Det som er meget karakteristiske for denne universelle canefell shampoo er, at det gør det muligt for en bestemt hund at vaskes i meget korte intervaller, selv i to til tre dage. Selvfølgelig, for at kunne vaske hunden så ofte, bør en egnet canefell hunde balsam bruges efter shamponeringen. Koncentreret shampoo, der kan fortyndes med vand i forholdet 1: 8. og derfor meget økonomisk.

CANEFELL CLEAR EYES

CANEFELL CLEAR EYES „CE“, er et produkt til unge hunde, der består af to komponenter, væske og pulver. Bruges på ydersiden, direkte på den malede pels under øjnene. I den nuværende komponent er der et naturligt aktivt stof som findes i olien af vild oregano, CARACOL. Caracol er allerede i små mængder meget effektiv, og det er velkendt, at oreganoolie er den stærkeste naturlige antimikrobielle olie i verden. Det skal også understreges, at det virker på mere end tredive bakteriestammer, ved at forårsage skade på deres cellemembran. Det har en særlig god effekt på Pseudomonas stamme bakterier, hvorpå der ikke virker klassiske antibiotika. Oreganoolien har en meget antimikrobiel og antiparasitisk virkning. Rødhed under øjnene fremkalder kolonier af gær og bakterier, der har udviklet sig gennem det fugtige hår under deres øjne, men CANEFELL CE ødelægger dem systematisk. Pulver, den anden bestanddel af dette produkt tjener primært til at tørre håret, efter at det er forblevet fugtigt på grund af den tidligere anvendelse af den nuværende komponent i CANEFELL CE og at holde det aktive stof på den. Den nuværende komponent har en holdbarhed på seks måneder, og hvis den opbevares i køleskab, kan den holde i op til et år.

Anvendelsesmåde:

På en ren vatrondeller eller en svamp skal der påføres en væske af CANEFELL CE. Derefter tager vi en rød hårtot fra under øjet, og placere den mellem fingrene og trækker forsigtigt fra rødderne til enden, sådan så at der til sidst vil forblive et rødt spor på vatrondellen. Gentag proceduren flere gange under begge øjne og lad det være i ti minutter for at væsken skal virke. Derefter er det nødvendigt at tørre pelsen fuldstændigt med pulver. Dette gøres ved at tage en lille smule pulver mellem tommelfingeren og pegefingeren og derefter gnide pulveret i det behandlede fugtlag. Efter den første tørring af pulveret er det nødvendigt at kamre det resterende pulver på pelsen med en fin kam. Derefter gnides nyt pulver i og igen skal der bruges en fin kam til at kamre det, indtil alt overskydende pulver er fjernet. Denne tørringsprocedure med pulver gentages flere gange, indtil håret er helt tørt. Brug ikke hårtørrer!

CANEFELL „SPECIALIST“

CANEFELL „SPECIALIST“ pulver er et produkt, der indtages ved munden og virker indefra ude. Dette produkt bruges til voksne hunde. Og i dette produkt er den aktive ingrediens naturlig karvakrol fra vild oreganoolie, som har en ekstremt antibakteriel, antimikrobiel og antiparasitisk aktivitet. Selv om der ses nogle synlige forbedringsresultater efter femten dage, er det meget vigtigt, at hele proceduren varer i tre måneder til slut og uden afbrydelse, så at rødmen ikke opstår igen. Ved brug af CANEFELL “SPECIALIST” vil det røde hår under øjnene ikke blive hvidt, men den nye hårfarve bliver helt hvid. Efter et stykke tid, når håret er langt nok, kan det gamle hår afskæres med saks eller rengøres med CANEFELL “CE”. CANEFELL “SPECIALIST” pulver er et unikt produkt på markedet for dets drift, anvendelsesmåde og emballage. Selvom produktionsteknologien i CANEFELL “SPECIALIST” pulver er en intellektuel ejendom og en produktionshemmelighed, vil vi gerne forsikre dig om, at det aktive stof er en karvakrol-ingrediens af essentiel oreganoolie, og er et helt naturligt produkt. Karvakrol virker systematisk på gær og bakterier. Under den kvartalsvise brug, elimineres uønskede udbrud af røde pletter under dyrets øjne. Efter behandling er håret naturligt og uden rødme. Pakken indeholder 90 poser, hver 3 gram (+/- 10%).

CANEFELL “SPECIALIST” pulver er pakket individuelt i en tre-lags aluminiumsfolie, der absolut beskytter produktets kvalitet. En for hver dag af terapien. En sådan måde er praktisk og samtidig helt sikker for produktets holdbarhed. Det tillader ikke kontaminering af hele produktet under emballagens første åbning, fordi hver pose er særskilt sikker, ubeskadiget og hermetisk forseglet uden risiko for negativ fugt fra luften eller andre skadelige faktorer. Det giver samme friskhed af ​​hver enkelt daglig dosis på den første dag og på den sidste behandlingsdag, uden at miste sin oprindelige effekt. Sammensætningen af ​​CANEFELL “SPECIALIST” pulver indeholder vitaminer og mineraler, der bidrager til forbedret hundesundhed, og hjælper dermed med at forbedre metabolisme og hæver individets immunitet. Synergi af virkningen af ​​karvakrol, vitaminer og mineraler resulterer i en øget effekt på hundens helbred.

Anvendelsesmetode:

CANEFELL “SPECIALIST” er et pulver, der indtages oralt. 90 3-lags aluminiums poser leveres i en pakke. Indholdet af en enkelt pose er en daglig dosis CANEFELL “SPECIALIST” pulver, som er den optimale mængde der kræves for en hund med op til 5 kg. Selvom rødmen i nogle tilfælde forsvinder efter 2 uger af pulverbehandlingen, og hårsækken er helt hvid, skal behandlingen udføres i alle 90 dage for at undgå rødme igen.

Praktiske råd: For at sikre, at dit kæledyr forbruger hele den daglige dosis og for at undgå unødvendigt tab af CANEFELL “SPECIALIST” pulveret, er det bedst at blande pulveret med en lille smule leverpostej eller et par dråber vand og give hunden at spise fra ejerens hånd. På denne måde undgås det at sprede pulveret. Dette sker ofte, når CANEFELL “SPECIALIST” fodres gennem dehydreret dyrefoder. Dette optimerer forbruget af CANEFELL “SPECIALIST” pulver, øger succes og sparer penge. CANEFELL “SPECIALIST” pulver, leveres pakket i tre-lags aluminiumsække af høj kvalitet. Indholdet af en pose er den optimale daglige dosis til en hund, der vejer op til 5 kg.

HVORNÅR ANVENDE CANEFELL CLEAR EYES CE OG HVORNÅR CANEFELL “SPECIALIST” PULVER OG HVORFOR

Vores ønske er ikke kun at sælge produktet, men at opnå den maksimale positive effekt. Dette kan kun gøres ved at få ejeren af ​​kæledyret til at vide noget omkring processen og årsagen, der førte til de røde pletter af tårer. Når ejeren bliver fortrolig med disse fakta, vil han indse hvor mange af de forsøg han havde taget hidtil, var forkerte, uden nogen form for succes. Fra den tid hvalpen kommer til verden, går den igennem mange ændringer mens den bliver til en voksen hund. Vækst af mælketænder, derefter udskiftning af mælketænder med permanente tænder, første menstruation og vækst af kindtænder er forårsaget af organismens reaktioner.

På grund af den øgede arbejde af hormoner i løbet af denne periode med opvækst af en ung hund intensiveres kirtlerne arbejde også.

Dette er ofte tilfældet med øget spytkirtelsekretion. Det minder om det der sker hos vores børn. I munden af ​​en hund eller katte er der mere spyt produceret end normalt. Desuden udskilles flere afrivningsvæsker under samme indflydelse. Tårer under normale omstændigheder kommer uden problemer gennem deres tårekanal og ned til deres næse. Men i situationer, hvor der er mere spyt i næsepartiet, som også er tykkere end tårevæsken, og der er flere tåre end normalt, så går der intet gennem tårekanalen på grund af disse ændrede tåreforhold. Den del af tårerne, der ikke passerer ind i snuden, fylder hjørnet af øjets nedre øjenlåg og fugter håret under øjet. Så vådt hår, der opvarmes af kropsvarme, giver fremragende forudsætninger og er et ideelt substrat (varmt og fugtigt) til udvikling af svampe, bakterier og gær.  Denne rødme under øjet er som regel en kombination af gær og bakterier. En enkelt bosat koloni kan kun udryddes ved systematisk implementering af procedurer, der ødelægger dem. I betragtning af at disse organismer kræver fugt, bør håret holdes tørt under øjnene. Dette er en grundlæggende forudsætning! Mange ejere, der forsøgte at fjerne rødmen, og anvendte forskellige metoder, vil bemærke den grundlæggende fejl, de har gjort i tidligere forsøg, hvilket er, at de behandlede området under øjnene med forskellige væsker, og derefter efterladte dem fugtige.

Derfor bør behandlingen være sådan, at håret som har været rødmet og er blevet behandlet og fugtet, forbliver tørt.

Ved denne lejlighed skal det understreges, at klippet hår under øjnene som en løsning, ikke på nogen måde anbefales. Det hærdede hår vokser og stikker ud foran øjenlinsen. Det er en hindring for øjet, der forårsager mere belastning for øjet. Med øget belastning af øjet øges tårerne, og de er årsagen til selve udseendet. Derfor er der ingen forbedring i den forkerte behandling, men resultatet er ofte det modsatte. Alt i alt har vi udviklet to metoder til at fjerne rødmen under øjnene.

CANEFELL CLEAR EYES “CE” er en glimrende løsning for unge udviklende dyr op til et år gammelt. Anvendes udefra, og applikationsfrekvensen afhænger af individets umiddelbare behov.

På grund af hormonernes arbejde i perioden mens hunden vokser og udvikler sig, er det ofte tilfældet, at kirtlen arbejder mere.

Det sker så, at på grund af den øgede mængde spyt i munden hos et ungt dyr, og nogengange den øgede mængde af tåre, bliver håret under øjnene vådt. Tårerne der fugter det hår, er rene, men fugt og varme fra kroppen, gør ideelle betingelser for væksten af ​​gær og bakterier. Sådan skabes røde pletter under øjnene.

Hos unge dyr er det nødvendigt at holde øje med udseendet af røde pletter, så det berørte område ikke spredes til indersiden af ​​tårekanalen. Så ville det være meget sværere at løse problemet permanent. Det er anbefales heller ikke at klippe håret ud af det berørte område, fordi det ikke løser problemet, og det berørte område udvides.

CANEFELL “SPECIALIST” er et pulver til oral administration og permanent fjernelse af årsagen og yderligere rødme under øjnene. Vi mener, at anvendelsen af ​​CANEFELL “SPECIALIST” pulveret ikke ville være en ordentlig mulighed for unge dyr, på grund af det faktum, at hvalpe og unge hunde ofte oplever de ovennævnte ændringer i den periode, er der en sandsynlighed for, at betingelserne for rød farvning fra tårer kan gentages og genopdages. CANEFELL “SPECIALIST” bruges til permanent at fjerne røde pletter hos voksne hunde i en alder af et år, der har afsluttet deres ungdommelige udvikling.