Handelsbetingelser

Orehøjvej 30
4000 Roskilde

Cvr: 36473363

Telefon: 5240 3433

Definitioner:
Aftalens parter
“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Roskilde Hundepension afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

Roskilde Hundepension anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
www.roskildehundepension.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til kontakt@roskildehundepension.dk via www.roskildehundepension.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.

Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på www.roskildehundepension.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra www.roskildehundepension.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til www.roskildehundepension.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og Roskilde Hundepension er først indgået, når Roskilde Hundepension ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber givne tilbud. Der tages dog stadig forbehold for udsolgte varer selvom køber har modtaget en ordrebekræftelse, da denne sendes automatisk.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto samme dag som varen bliver afsendt fra Roskilde Hundepension

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber. Det vil sige at Roskilde Hundepension har ansvaret for varen indtil Køber modtager varen.

Reklamation:
Roskilde Hundepension yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen skal fremvises til Roskilde Hundepension i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Roskilde Hundepension inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Roskilde Hundepension har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Roskilde Hundepension’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Roskilde Hundepension

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Roskilde Hundepension’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Roskilde Hundepension afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret:

Varer sælges med 14 dages fuld returret gældende fra modtagelsesdatoen.

Fortrydelsesretten gælder alle varer solgt som fjernsalg/online til private – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Meddeler Kunden skriftligt Roskilde Hundepension, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter modtagelse, tilbagebetaler Roskilde Hundepension det modtagne beløb, hvis varen returneres i samme stand som ved levering.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge en fragtvirksomhed, hvor varen kan spores, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret sammen med en returseddel, og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Du kan også returnere varen direkte i vores butik, men tilbagebetaling vil ikke ske på stedet, derimod ved bankoverførsel indenfor 5 hverdage.

Det er købers ansvar at varen kommer Roskilde Hundepension i hænde igen ved brug af fortrydelsesretten, og hvis varen bliver væk eller beskadiget, vil pengene for varen ikke blive betalt retur.

Køber betaler selv fragtomkostningen for at sende varen retur ved brug af fortrydelsesretten. Beløbet som Køber betalte ved bestilling af varen bliver tilbagebetalt ved fortrydelse af købet, når returvaren er modtaget af Roskilde Hundepension.

Tilbagebetaling sker indenfor 5 hverdage efter modtagelse af returvaren.

Forbehold for ændringer:
Roskilde Hundepension forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de priser, regler og betingelser, der gælder for denne webshop. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Leveringstider:
Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 1-3 hverdage. Men kan i nogle tilfælde tage op til 5 hverdage.

Misbrug:
Misbrug af www.roskildehundepension.dk medfører til politianmeldelse.

Links:
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen – med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

For yderligere spørgsmål eller andre henvendelser, bedes de rette henvendelse til vores personale via. dette link: Kontakt www.roskildehundepension.dk

Orehøjvej 30
4000 Roskilde

Cvr: 36473363

Telefon: 5240 3433