Der kan altid annulleres eller flyttes en tidsbestillingen. Når du bestiller en tid online hos os vil du modtage en mail med detaljerede informationer vedr. din bestilling + der vil være et link til afbestilling / ændring af bestilling.

Det er yderst hensigtsmæssigt at vænne hunden til behandlingen fra meget tidlig alder, dvs. fra 3. eller 4. levemåned. Således opnå man den bedste fortrolighed med klipningen og opelsker en vedvarende og positiv betinget refleks over for klipning og andre hygiejneprocedurer. Hvis hvalpens første klipning er gået smertefrit, vil den i fremtiden nyde behandlingen uden bryderier under groomingen. Det er meget væsentlig ikke at forpasse tidspunktet: i den ideale verden til hvalpens omsorg hører en tilvænningsproces, som bør begynde allerede i kennelen.

Link og navnet på min kosmetik, som er yderst økonomisk, da den opløses 1 til 20.

Hunden skal passes året rundt.

Det bedst at slappe af og sætte sin lid til sagkundskaben.

Svaret er entydigt nej og det må frarådes på det bestemmeste. Hunden uden sin ejer i nærheden kan lettere bevare roen.

  • om vanskelig adfærd
  • om hunden kan finde på at bide
  • om følsomme zoner, fx maveskindet, som kan forårsage voldsom reaktion ved berøring
  • om sår og kontusioner
  • om gennemgåede operationer
  • Det er obligatorisk at meddele dette til hundefrisøren.
  • Man kan benytte stressnedsættende medicin nogle timer før visitten.
  • Man kan klippe hunden under narkose.

Klipning, bad , føn, negleklip og rensning af ører

Ved første visit afhængigt af hundens vægt op til 3 kg behandlingen koster 500 kroner, mellem 3 kg og 5 kg – 600 kroner, mellem 5 kg og 10 kg – 800 kroner. Prisen for efterfølgende klipninger kan variere afhængigt af, hvor tit de finder sted samt hvor godt I passer pelsen på egen hånd.

Hunden skal fikseres fast således, at den føler sig rolig og komfortabel. Den har ikke mulighed at springe væk fra bordet. Dog kan der opstår vidt forskellig situationer. I tilfælde af påført skade træder min forsikring i kraft og den dækker alle udgifter i forbindelse med veterinær behandling.

En af de første uomgængelige handlinger, som man bør foretage efter anskaffelsen af en hvalp, er konsultationen hos dyrlægen (link), hvor I vil få en detaljeret instruks.

Uanset om man kalder det trimning eller stripping (den anden betegnelse er mere professionel, men mindre forståelig for en almindelige borger), så drejer det sig om samme sag: pilning af pels. Jeg vil med det samme berolige alle følsomme sjæle: det volder hunden ingen smerte, hvis behandlingen vel at mærke bliver udført af en sagkyndig og gælder udelukkende bestemte hunderacer. Klipning er blot en mekanisk afkortelse af pelsen ved hjælp af saks eller hårklipper.